aanmelden | inloggen | contact


Nieuwsflitsen Videoblog

1. Wie van mijn vrienden zijn al lid?
Wie is er al lid en wie nog niet? Vergelijk je eigen adresboek met die van Videoblog om te zien wie al lid is. Zijn je vrienden nog geen lid van Videoblog? Nodig ze dan meteen uit, want hoe meer vrienden van je lid zijn, hoe leuker het wordt!

Videoblog is de nieuwe manier om snel en makkelijk vriendschappen te onderhouden, maar net zo effectief om nieuwe vriendenschappen aan te gaan. Check dus snel wie van je contacten al lid zijn en get connected!

Vergelijk hier je vrienden en nodig ze uit!


2. Persoonlijke videoboodschappen met skins
Speciaal voor de feestdagen heeft Videoblog een aantal leuke feestdagen-skins voor je klaargezet die je kunt toevoegen aan je videoboodschap.

Na het opnemen van je videoboodschap kun je uit verschillende ontwerpen kiezen.

Zoals je gewend bent van Videoblog, hoef je geen aparte software te installeren, slechts met een enkele klik op je muis kun je de skin toevoegen aan je boodschap.

Wil je een paar voorbeelden zien, klik dan hier...

Tevens wensen wij iedereen Fijne Feestdagen en een gelukkig en videoblogrijk 2009!

3. Videoblog-recorder als gadget op Hyves!
Je kunt nu heel gemakkelijk de Videoblog-recorder als gadget op Hyves plaatsen (in 1 klik)!

Plaats nu de videorecorder als gadget op je Hyves, zodat al je hyves-vrienden jou direct een videoboodschap kunnen sturen, zonder dat ze software hoeven te installeren.

De gadget wordt aangemaakt op je Hyves profiel en stelt je vrienden in staat in 1 klik jou een videomail te versturen. Een videoboodschap versturen is sneller, persoonlijker en veel leuker dan het versturen van een e-mail.

Klik hier om daarna met 1 klik jouw videoblog-recorder als gadget op je Hyves te zetten!

Klik daarna op VERSTUUR en onze (videomail)recorder staat op je Hyves!

4. Nu je eigen inbox!
Waarschijnlijk heb je het al gemerkt, maar sinds vorige week heeft iedere gebruiker zijn eigen inbox waar ondermeer privéberichten, videobuddy verzoeken, videoberichten en de videoblog nieuwsbrief in zal verschijnen. Het ontvangen van de berichten in je inbox heeft als voordeel dat je altijd een overzicht hebt van je berichten en er dus nooit een zult missen. Je inbox vind je links van je profielfoto.

Klik hier om naar je inbox te gaan...

5. Geef je interesses op!
Maak je profiel compleet en geef hier je interessegebieden op en zie met wie je dezelfde interesses deelt. Of misschien heb je wel een leuke tip, zoals dat leuke restaurant bij jou in de buurt, of heb je een aantal leuke vakantietips om heen te gaan!

Wat is je favoriete muziek? Welke radiozender staat bij jou altijd aan? Met wie wil je wel eens een beschuitje eten? Wat is je lievelingsboek? Katja of Jolante? Gerard of Gordon? Je kunt per onderdeel een eigen tekst invullen.

Je kunt je interesses opgeven onder het menu 'Persoonlijk'!

Klik hier om je interesses op te geven...

6. Een nieuw gezicht
Graag introduceren wij Samantha als het nieuwe gezicht van Videoblog (een echte aanwinst voor ons team!)

Samantha zul je vaker tegenkomen op Videoblog, zoals op de homepage of bij onze meest gestelde vragen.

7. Videoblog als gadget bij Hyves
Heb je een Hyves-account en wil je je videoblog video's op Hyves plaatsen? Het kan! Maak een nieuwe gadget aan en kopieer en plak de html-code van je video op je Hyves. Dat heb je in een handomdraai geregeld!

Kijk ook op http://help.videoblog.nl voor een tutorial over hoe je de gadget kunt toevoegen.

Klik hier voor meer info...

8. Invite your Friends
Onder het motto "hoe meer, hoe beter" hebben we het nu nog makkelijker gemaakt om je vrienden uit te nodigen op Videoblog.nl

Wil je meer dan 6 vrienden uitnodigen? Importeer dan je vrienden van bijv. Hotmail, Msn en/of Gmail.

Klik hier om je vrienden uit te nodigen...

9. Maak videobuddies
Get connected met nieuwe vrienden!

Op videoblog kun je iedereen verzoeken vidobuddy met je te worden. Indien je videobuddy van elkaar bent, kun je elkaar ook videoberichten en priveboodschappen sturen. Klik op "toevoegen als videobuddy" om een buddy verzoek in te dienen.

10. Profielfoto en vertel wat over jezelf
Om videoblog een extra persoonlijk karakter te geven, kun je naast je eigen profielfoto, nu ook een omschrijving over jezelf schrijven. Hier kun je aangeven wie je bent en wat je doet of waarom je je videoblog bent begonnen en/of wat men van je kan verwachten.

Je persoonlijke introtekst kun je aanpassen in het menu 'Persoonlijk'. Vertel wat over je zelf, wie je bent, wat je lievelings eten is of wie jouw superheld is. En kijk wie met jou dezelfde interesses deelt!

Op Videoblog kun je je interesse gebieden delen met elkaar, wie weet kom je de ware wel tegen!

Klik hier om je profielfoto te uploaden...

11. Wekelijkse statistieken e-mail
Altijd al willen weten wie jouw profiel heeft bekeken? Op Videoblog kun je nu ook zien wie jouw profiel heeft bekeken. We sturen je een wekelijkse update! Uiteraard kun je dit aanpassen in je persoonlijke menu.

12. Privéberichten versturen vanuit je account
Op veler verzoek, kun je nu ook privéberichten versturen vanuit je account. De opgenomen video's worden niet weergegeven op je videoblog of op andere plekken binnen de videoblog-website.

Wel kun je ze bewaren en doorsturen wanneer en naar wie je wilt. Je privé-videoberichten kun je beheren via je videobeheer.(c) 2007 - 2018 Videoblog.nl - privacy gebruiksvoorwaarden partners adverteren sitemap videomap
Partners:Date24 | Wiskunde les