aanmelden | inloggen | contactWat is videoblog?

Get the Flash Player to see this player.

Videoblog is 'het' nieuwe online video community platform, waar je op eenvoudige wijze videoberichten kan opnemen, delen en versturen, zonder dat je software hoeft te installeren.

Videoblog is meer dan een blogsite. Op Videoblog kun je naast het bijhouden van je video-weblog, de opgenomen (prive) video's ook direct doorsturen en terug ontvangen van en naar vrienden of familie, of ze nu lid zijn of niet. Ook kan je op Videoblog nieuwe vrienden (videobuddies) ontmoeten, met wie je videoberichten en foto's kan delen op elkaars profiel.

Een videoboodschap delen of versturen is sneller, persoonlijker en leuker dan het versturen van een e-mail en is ideaal voor iedereen die een persoonlijk bericht wil versturen naar vrienden, familie en geliefden, dicht bij huis of ver weg.

Videoblog is ideaal voor videoboodschappen, video webloggen, vakantiegroeten, feestelijke uitnodigingen, oproepen doen, felicitaties, liefdesverklaringen, berichten naar vrienden in het buitenland en noem maar op!

Videoblog, je online videoboodschap!

Videoblog, een combinatie van e-mail en videochatting

Iedereen kent de mogelijkheden en toepassingen van e-mail, dat behoeft geen uitleg. Maar een veel voorkomend probleem van e-mail, is het onpersoonlijke karakter en de veelbesproken miscommunicatie die het soms met zich meebrengt.

Videochat daarentegen wordt steeds populairder en makkelijker omdat iedereen tegenwoordig wel een webcam heeft. Het voordeel van videochat is dat je de persoon ook daadwerkelijk kan zien. Maar het probleem met videochat is dat de persoon met wie je wilt chatten er vaak niet is, of bijvoorbeeld aan het reizen is.

Videoblog brengt het beste van de twee naar boven

De bovengenoemde communicatie soorten hebben beiden hun voordelen, maar dus ook hun nadelen. Dus hebben wij het beste van beiden genomen en daar een dienst voor ontwikkeld, genaamd Videoblog. Bij videoblog kun je persoonlijke berichten opnemen en direct versturen, wanneer en vanwaar je maar wilt (thuis, werk, internetcafe enz.)

Geen software installeren en direct te bekijken

Bij Videoblog hoef je niets te downloaden of te installeren. Je kunt gemakkelijk de videoboodschap opnemen, bekijken en versturen. Maar ook bewaren, voor als je hem later nogmaals wilt versturen.

Daarnaast hoef je niet eerst een videoboodschap te downloaden op je computer, je kunt hem direct bekijken, want alle berichten worden direct gestreamed vanaf de videoblog webserver.

In contact blijven met je vrienden

Bij videoblog kun je (indien je een profiel hebt aangemaakt) buddies aanmaken, waarmee je videoboodschappen kunt uitwisselen.

Je eigen adresboek

Net als bij de meeste e-mail programma's kun je bij Videoblog je eigen adresboek met vrienden aanmaken. Dit maakt het versturen naar je vrienden nog makkelijker.

Wat heb je nodig om van videoblog gebruik te maken?

Om gebruik te maken van Videoblog heb je een webcam nodig en een microfoon (bij de meeste webcams zit vaak al een microfoon geintegreerd). Je hoeft geen verdere software te installeren.

Wil je videoblog eens uitproberen zonder enige verplichtingen? Klik dan hier...
(c) 2007 - 2018 Videoblog.nl - privacy gebruiksvoorwaarden partners adverteren sitemap videomap
Partners:Date24 | Wiskunde les