aanmelden | inloggen | contactGadgets

Speciaal voor en door videobloggers: een selectie van leuke gadgets of programma's die we tegen kwamen op het Internet. Kom jij ook iets leuks tegen en wil je het delen met ons, stuur dan je link en toelichting naar

1. Zelf video's bewerken met Video deluxe 15 van Magix

Wil je zelf je video's bewerken? Het kan met Video deluxe 15 van Magix. Dit programma stelt je in staat om je video's zelf tot een leuk en professioneel eindresultaat te bewerken, zonder dat je er veel kennis voor nodig hebt. Importeer je video's die je wilt bewerken en je kan aan de slag. Zo kan je verschillende videobeelden in elkaar laten overlopen, muziek of special effects toevoegen en ga zo maar door.

Weinig of helemaal geen kennis van videomontage? MAGIX MovieShow Maker helpt u door uw video's met een enkele klik in fantastische speelfilms om te zetten. Kies uit vele thema's gewoon een geschikte en de rest gaat vanzelf.


Probeer het programma nu zelf, download je trial hier ...

Meer informatie over deze videobewerking software...

Special voor Videoblog leden: de Video deluxe 15 Plus (de uitgebreide variant ) van €99,99 voor €49,99! Interesse? Stuur een mail met je naam en interesse naar de redactie en we sturen het pakket met een acceptgiro toe.


Win een GRATIS Magix Video deluxe 15

Nodig nu je vrienden uit om lid te worden van Videoblog en maak kans op een GRATIS Magix Video deluxe 15 softwarepakket waarmee je video's nu nog makkelijk kan bewerken voordat je ze op je Videoblog zet.


Klik hier om meteen je vrienden uit te nodigen!


2. Leuke webcam effecten!

Een leuke en grappige videoblog maken? Probeer YouCam van Cyberlink.
Met deze software die gratis te proberen is, kun je als hond, beeld, knuffel dier etc. op de film. De software herkend de bewegingen van je hoofd waardoor het net echt lijkt! Naast het spreken als een hond, cartoon of standbeeld, kun je ook special effects toevoegen aan je videoblog.

Uitermate geschikt voor een leuk bericht voor je vriend of vriendin. Als je het hebt geinstalleerd, kies in je camera instellingen voor de Cyberlink camera en het zou moeten werken. Meer weten?

http://www.cyberlink.com/multi/download/trials_125_ENU.html
3. Getest door Videoblog, de Logitech QuickCam S5500

Deze webcam is handig te installeren en je krijgt er ook nog leuke software bij, die uiteraard ook te gebruiken is als je op Videoblog video's opneemt.

Door de 1,3-megapixel sensor, met de Rightlight technologie produceert de camera automatisch grotere beeldhelderheid, zelfs bij weinig licht, waardoor je ook 's avonds heldere videobeelden kunt opnemen. Uiteraard zit er standaard een microfoon in, die achtergrondruis verminderd.

Met de bijgeleverde software kun je ook nog leuke effecten toevoegen zoals lachspiegels en het jaren 50 film effect. Op de camera zit ook een gezichts tracking waardoor de webcam automatisch je gezicht blijft volgen. De S5500 is de goedkoopste in de rij van de S7500 en de Pro 9000, die zoals je al raad nog iets meer features hebben dan de door ons geteste versie.

Kosten? Rond de 45 euro, afhankelijk waar je hem koopt.4. Broadcast video from your mobile to internet

LiveCastr, developed by World Economic Forum Technology Pioneer IceMobile & Interactive Agency Muse, will enable the next phase of online social networking! Through LiveCastr people can broadcast live video directly from their mobile phones to the web, allowing their online friends to follow them from any event, anytime, anywhere.

The live video can be viewed on the LiveCastr website or on a LiveCastr player that users can place on their personalized profile page on their favorite online social network.

Check it out at www.livecastr.com where you can also find my personal live video coverage, directly from the World Economic Forum in Davos.
If you would like more information, please let me know. At press@livecastr.com


5. Touchscreen en volwaardige pc in een

HP heeft met de nieuwe generatie Touchsmart PC's enkele interessante blikvangers geintroduceerd. De pc's zien eruit als een platte versie van de iMac, maar dan met een touchscreen.

Deze 'all-in-ones' beschikken over een Intel dualcore laptopprocessor en een 22 inch breedbeeld touchscreen. Ten opzichte van de vorige generatie Touchsmarts - die nog met AMD Turion processors werkten - is het geheugen verdubbeld van 2 naar 4GB. De nieuwe Touchsmarts komen medio volgende maand op de markt in twee uitvoeringen: de IQ504 en de IQ506. De 504 heeft een 2GHz processor, 320GB harde-schijfruimte en een Intel GMA X3100 videochip, terwijl de 506 net wat beter scoort met een 2,16GHz processor, 1000GB en een GeForce 9300M GS. Beide compacte computersystemen hebben verder beschikking over Bluetooth, Wi-Fi en een webcam. De prijzen zullen ongeveer 840 (IQ504) en 965 euro (IQ506) bedragen. Zie voor meer informatie www.hp.nl!

6. Minilaptop van Qualcomm

Qualcomm, de chipsgigant voor mobiele telefoons, heeft aangekondigd dat ook zij zal komen met een minilaptop. Het uiteindelijke resultaat zal zowel op Linux als op Windows Mobile 7 gaan draaien.

Een van de grote voordelen van chips voor mobiele telefonie is het feit dat zij altijd ontworpen zijn om weinig stroom te verbruiken en weinig hitte te produceren. Hierdoor zal de laptop van Qualcomm nog strakker kunnen zijn dan de gebruikelijke laptops, waar koelingventilatoren inzitten. Het design van de minilaptop is voor rekening van Invetec. Verder komt er een 3G chipset in, om zo draadloze toegang te verkrijgen zonder extra hardware te hoeven aanschaffen. De minilaptop van Qualcomm gaat vermoedelijk bijna 200 euro kosten. Over zijn verschijningsdatum is helaas nog niets bekend. Maar aangezien Windows Mobile 7 pas begin 2009 zal verschijnen, zal deze laptop voorlopig nog wel op zich laten wachten.(c) 2007 - 2018 Videoblog.nl - privacy gebruiksvoorwaarden partners adverteren sitemap videomap
Partners:Date24 | Wiskunde les